Pamje të pabesueshme dhe spektakolare të marra nga sipër

Postuar më: 18 April 2017 18:16

Fotografitë janë gjithmonë të bukura pasi fiksojnë momente të veçanta të kohës, por kur ato bëhen nga profesionistë dhe në vende interesante, ato janë spektakolare.

Të tilla janë edhe këto poza të shkrepura nga lart në vende të ndryshme të botës…

Ujvara ‘Iguazu’, në kufirin midis Argjentinës dhe Brazilit.

Dubai

Central Park në Nju Jork

New York city

Harku i Triumfit, Paris

Australia

Piramidat e Egjiptit

Mali Everest në Nepal

Liqeni Bogoria në Kenia

Liqeni Baikal në Siberi

Ujvara Angel në Venezuelë

Singapor

Taj Mahal Palace, Indi

Meteora, Greqi

Gjiri Halong në Vietnam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *