Nga Karaburuni në Vermosh, magjitë e Shqipërisë siç nuk i keni parë

Postuar më: 18 April 2017 14:12

Këto foto përrallore janë një dëshmi konkrete se sa e pasur dhe njëkohësisht e egër dhe e paprekur është natyra e Shqiqërisë në pjesën e saj më të madhe.

Pavarësisht urbanizimit dhe shkatërrimit të trashëgimisë kulturorë në qytetet kryesore, pika e fortë e vendit tonë, larg zhurmës dhe kaosit mbetet natyra e pashkelur, e  cila i ka ruajtur tiparet e saj të paprekura.

Që nga gjiret e shumta të virgjera të Karaburinit e deri te Laguna e Karavastësë, Rana e Hedhun në Shëngjin, Mali i Çikës, Vermoshi, e kështu me radhë, fotografi Fation Plaku ka arritur të shkrepë fotografi vërtet të rralla me aparatin e tij, sikurse mund të shihni më poshtë.

1 koment për këtë artikull
  1. ben at 12:42 pm

    Keto foto jan krejtesisht te pavlere per promovimin e turizmit nese nuk percillen me tekst se ku jan mare. E morem vesh Fatjonin po nuk kutohet ku jan keto vende.

    Poashtu pershkrimet si eshte kjo eshte ne kete apo ate fasht nuk jan te mjaftueshme. Duhet te tregohen 30km ne lindje nga themi Shkodra rruges per ne…

    Dhe ne Anglisht ju lutem se perndryshe do ngelim me turist nga Tetova e Gostivari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *