Ndizeni fundjavën: Të pasmet që kanë thyer rrjetin

Postuar më: 21 April 2017 13:32

Motrat Khloe dhe Kourtney Kardashian postuan në rrjetet sociale fotot të pasmeve të tyre, në një garë që nuk po njeh të ndalur.

Të gjithë yjet po nxitojnë të ekspozojnë të pasmet.

BBC thotë se bota ka hyrë në epokën e të pasmeve.

Në fotogaleri gjeni yjet me fundshpinën më seksi në planet.

1 koment për këtë artikull
  1. Vurkari at 3:07 pm

    O trapa nga e gjetët këtë fjalë fundshpinë si thoni dot të pasmet ose prapanicë.
    Latë koqen e namit o injorantë , po mullaqet nuk janë as fillimi e as fundi i shpinës o karagjoza që u bëtë gazetarë pa ditur të flisni as shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *