Ballina Argetim Ky është sekreti se si ti skuqni patatet të mënyrë perfekte

Ky është sekreti se si ti skuqni patatet të mënyrë perfekte


Jo të gjithë personat ditë të gatuajnë qoftë dhe të skuqin patate. Sekretet e gatimit janë të mëdha. Por ekspertët e gatimit japin disa këshilla të vyera. Në rastin konkret ato këshillojnë se si të skuqni patate në furrë në mënyrë perfekte.


Nuk është e nevojshme vetëm prerja në feta e patateve, hedhja e vajit e kripës hurdhave dhe futja në furrë, por sekreti qëndron në bufenë e kuzhinës tuja.

Sipas ekspertëve nga website i ushqimit Greatist.com, ka një përbërës sekret që ju duhet ta përdorni për të bërë patate të skuqura, dhe ai është mielli i misrit.

Me sa duket, ky përbërës ndihmon që të thithi lagështi nga patate, i cili e ndihmon atë të skuqet dhe të marrë shtesë në pjesën e jashtme dhe i lejon që të qëndrojnë e bute. Temperatura është gjithashtu e rëndësishme kur ju skuqni patatet në furrë, e cila duhet të jetë 230 gradë Celsius.



SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here