Ballina Argetim Ky është pozicioni seksual më i mirë për meshkujt e femrat

Ky është pozicioni seksual më i mirë për meshkujt e femrat


Të gjithë e kemi një pozicion të preferuar seksual.

Megjithatë, një studim i ri ka zbuluar se cili është pozicioni seksual për të arritur kënaqësinë e përbashkët.


Shansi më i madh që çiftet të kalojnë së bashku në orgazëm vjen kur ata e bëjnë Stil Qeni.

Studimi është kryer nga Dr. Ed në SHBA dhe Britani.

35 përqind e të pyeturve thonë se Stili i Qenit është pozicioni më i nxehtë për të bërë seks.

Më pas vjen Stili i Misionarit, që preferohet nga femrat, ndërsa stili i Kalorëses preferohet nga meshkujt.

Por përse preferohet kaq shumë Stili i Qenit?

Ekspertët thonë se kjo vjen për shkak se një stil i tillë lejon një penetrim më të thellë të penisit.

Studimi ka zbuluar se çiftet gjithmonë e më shumë po eksperimentojnë me stile të reja.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here