Ku ka diell është Chloe dhe format e saj superseksi…

Postuar më: 19 April 2017 19:08

U bë e famshme pasi zëvendësoi Cameron Diaz në disa skena filmi dhe që prej asaj kohe Chloe Goodman vazhdon të shijojë suksesin.

Nga Spanja, Mykonos e Santorini në Greqi e Dubai janë vetëm disa nga vendet me diell e plazhe të mrekullueshme ku 25-vjeçari ka pushuar së fundi.

Pak ditë më parë ajo ishte në Maldive nga ku ka postuar foto të reja.

Chloe Goodman duket e mrekullueshme teksa mban veshur monokini portokalli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *