Ballina Argetim Kjo gjë ju bën shumë tërheqës te femrat

Kjo gjë ju bën shumë tërheqës te femrat


Nëse ju nuk e gjeni se çfarë e bënë një mashkull më tërhqeës për gratë, atëherë ju mund të bëhëni shumë tërheqës nëse bëni kështu


Pra çfarë e bën një mashkull më tërheqës? Jeni kreativ.

Një studim ka treguar se nëse jeni person kreativ, atëherë kjo mund të ndikojë të gjinia femrore, e cila ju sheh si person shumë tërheqës, shkruan Daily Star.

Kreativiteti mendoeht të jetë një sinjalë që një individ mund të investojë kohë dhe përpjekje në nëj detyrë të veçantë ose mund t’i shohë gjërat në mënyra të reja që mund të jenë të dobishme prë mbijetesën.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here