Histori shqiptare, ku idiotësia nuk mungon. Çfarë halli kanë këta njerëz?

Postuar më: 20 April 2017 22:55

Shqiptarët dinë të befasojnë botën.

Kur vjen puna për shpikje apo për çudira, populli jonë nuk mbetet mbrapa.

Shikoni këto foto dhe do qeshni me lot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *