Ballina Argetim Histori shqiptare, ku idiotësia nuk mungon. Çfarë halli kanë këta njerëz?

Histori shqiptare, ku idiotësia nuk mungon. Çfarë halli kanë këta njerëz?


Shqiptarët dinë të befasojnë botën.

Kur vjen puna për shpikje apo për çudira, populli jonë nuk mbetet mbrapa.


Shikoni këto foto dhe do qeshni me lot.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here