Format shpërthyese të Iskra Lawrence po çmendin botën

Postuar më: 19 April 2017 19:19

Bukuroshja Iskra Lawrence edhe pse nuk ka përmasat e një modeleje ajo përsëri mbetet një super bombë.

Më format e saj shpërthyese ajo po thyen rrjetin.

Ajo padyshim është një ndër femrat që di si të duket super seksi edhe pse është pak mbi peshë.

Por duhet thënë që trupi i saj i mbushur duket mjaft seksi dhe joshës njëkohësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *