E mahnitshme! Njerëzit që u kthyen pas në kohë përmes fotove

Postuar më: 19 April 2017 20:22

Shumë prej nesh kanë fotografi gjatë fëmijërisë sonë që mund t’ju vijë turp sot që i shikoni dhe duam t’i harrojmë.

Por vëllezërit dhe motrat në këto foto kanë përqafuar çdo foto të keqe të tyre dhe kanë rikrijuar edhe një herë ashtu siç ishin të vegjel.

Bored Panda ka përpiluar disa nga përpjekjet më të mira nga e gjithë bota dhe në disa – përveç shtimit të mjekrës, duket siku koha ka ndaluar.

Shikoni fotot dhe do qeshni me lot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *