Arjan Çani flet më në fund për sëmundjen e tij, ja pse nuk pranon të kurohet…

Postuar më: 18 April 2017 19:21

Përformanca e nxehtë e Flaka Krelanit si Beyonce në spektaklin YFSF dhe balerinëve të “Tv Klan” ka nxjerr një “sekret” të anëtarit të jurisë, Arian Çanit.

Menjëherë pas minutave shpërthyese së këngëtares, Çani ka marrë fjalën dhe ka kërkuar në një farë mënyrë ndjesë, pasi vëmendja e tij ishte e përqëndruar dikur tjetër dhe jo tek Flaka. Kjo pasi këmbët e balerinave e kishin “sëmurë”.

Deklaratën e gazetarit, Alketa e ka menaxhuar me shumë humor duke thënë se edhe produksioni është duke gjetur kurën për ta “shëruar” nga kjo “sëmundje”

“Alketa, jam mirë! Nuk dua të shërohem!”,- është shprehur Çani duke shkaktuar të qeshura në sallë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *