“Apple” lëshon “iOS 10.3.1” – ja pse duhet ta instaloni!

Postuar më: 04 April 2017 19:25

“Apple” ka lëshuar sot “iOS 10.3.1” për “iPhone” dhe “iPad”.

“iOS 10.3.1” vjen vetëm një javë pasi “Apple” lëshoi “iOS 10.3”, version i cili u vlerësua për shpejtimin e “iPhone-ve” dhe për lirimin e hapësirës tek shumica e përdoruesve, shkruan “Express”.

Sipas “Apple”, “iOS 10.3.1” rekomandohet të instalohet, sidomos nga përdoruesit e “iPhone 5” dhe 5c, sepse korrigjon disa probleme të vogla dhe përmirëson sigurinë e “iPhone” dhe “iPad”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *