18 vjeçarja nga Tirana hap këmbët dhe heq mbathjet. Ju tregon zogun. Fotot përvëluese

Postuar më: 20 April 2017 23:01

Ajo është vetëm 18-vjeç, megjithatë kjo nuk e ndalon që të paraqitet me foto mjaft provokuese.

 Edhe pse është ende minorene, duket se Kristjana Sexobeat (emri i artit) ka edhe bekimin e mamasë së saj për të bërë karrierë në këtë mënyrë.

Me siguri shumë shpejt do të bëhet tepër e famshme me çfarë kuptohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *