Ballina Argetim Video/ Transformimi i të pastrehurit dhe reagimi i tij

Video/ Transformimi i të pastrehurit dhe reagimi i tij


Jose Antonio nga Majorca e Spanjës, ka nisur të qajë në momentin që e ka parë vetën të rruar dhe me flokë të prerë.

Burri 55-vjeçar, që për një kohë është i pastrehë, nuk ka mundur t’i besojë syve kur pa që dukej shumë më i ri, pasi ia rregulluan dhe lyen flokët.


Madje, as banorët që jetojnë pranë parkingut ku punon ai, nuk e kanë njohur me dukjen e re, si dhe veshjet me shumë stil.

“Ky nuk jam unë. Askush nuk do të më besoj, derisa nuk iu tregoj se kush jam”,- ka thënë ai.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here