Video/ Punonjësit e azilit rrahin të moshuarin, dëgjoni ulurimat

Postuar më: 20 March 2017 22:35

Jo vetëm fëmijët në kopshte, por edhe të moshuarit në azil shpesh bien pre e dhunës të ushtruar nga ata që duhet të kujdesen për ta.

Një video shokuese e publikuar nga “JetaOshQef” tregon se në një azil privat për moshat e thyera që ndodhet në zonën e Kinostudios në Tiranë denoncon rastin në fjalë.

Sipas dëshmitarëve raportohet se dikush nga stafi i azilit ka qenë duke rrahur një të moshuar të seksit mashkull për motive të panjohura.

Ato që të bëjnë përshtypje janë ulërimat e tij të përvuajtura që dëgjohen deri në rrugë dhe keqardhja e kalimtarëve të cilëve u ngjethet mishi kur i dëgjojnë./JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *