Video/ Kujdes nga perversi i Tiranës! Nxjerr “mikun” dhe masturbohet në urbanin e Unazës LIVE

Postuar më: 20 March 2017 15:44

Ky nuk është rasti i parë që është denoncuar nga JOQ për maniakët që kanë pushtuar urbanët e Tiranës, të cilët dalin si kërpurdhat sa herë që kryetari i Bashkisë thotë që është përmirësuar shërbimi i transportit publik në Tiranë. Këtij i thuhet përmirësim? Ja pra çfarë sjell mbushja plot e urbanëve në Tiranë, shfryrje të maniakëve sapo shohin femra me sy, mjafton të jenë pak ngushtë.

JOQ, ka publikuar videon e sjellë nga E.M, për arsye etike janë censuruar veprimet e këtij maniaku, por jo fytyra e tij. U bëjmë thirrje organeve kopetente që të merren sa më parë me këtë “skandal” që po ndodh në urbanet e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *