Video/ E pazakonta në Kinë është normale… shikoni se ku kalon treni

Postuar më: 20 March 2017 15:57

E çuditshme, por e vërtetë! Një hekurudhë është ndërtuar përmes një pallati 19-katësh, në Çongqing të Kinës. Kjo është bërë e mundur, në mënyrë që pallati të mos prishej.

Planifikuesit urbanë vunë në punë mendjen dhe arritën të zgjidhnin problemin, duke e kaluar trenin mes përmes godinës.

Hekurudha kalon përmes katit të gjashtë dhe të tetë të godinës.

Banorët mund t’i hipin trenit në stacionin e tyre të veçantë.

Edhe pse treni i kalon fare pranë, zhurma e tij “mbytet” nga disa pajisje të veçanta në pallat, duke e bërë të ngjajë si një lavatriçe që punon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *