Video: Çajnë krokodilin dhe brenda i gjejnë trupin e një fëmije

Postuar më: 17 March 2017 13:52

KUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Ky është momenti i tmerrshëm kur banorët e një fshati në Zimbabve çajnë një krokodil dhe gjejnë brenda mbetjet e një djaloshi 8 vjec.

Skenat shokuese janë regjistruar pasi kafsha ishte vrarë nga fshatarët.

Zimbabvet janë përfshirë nga shirat të rrëmbyeshëm kohët e fundit, çka ka bërë që krokodilët të dalin në zona ku nuk shihen zakonisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *