Vajza nga Tirana i kërkon seks treshe shoqes, përgjigja e vajzës është e tmerrshme

Postuar më: 20 March 2017 19:56

Këto dy vajzat mund të jenë ndoshta dy shoqet më të çuditshme që keni hasur ndonjëherë.

E duan aq shumë njëra-tjetrën, sa janë gati të sakrifikojnë çdo gjë, por kur bëhet fjala për dominim të njërës mbi tjetrën bëhen shumë xheloze.

Siç duket, Jona ka marrë një propozim nga shoqja e saj, e cila është miratuar nga vetë marrësja për të pasur një treshe midis dy vajzave dhe partnerit të Jonës.

Çudia ka ndodhur më vonë kur vajza ka pasur frikë se i dashuri do pëlqejë më shumë shoqen se sa atë, në një marrëdhënie të tillë.

Biseda mes tyre është acaruar aq shumë, sa Jona është detyruar t’i dërgojë një surprizë shoqes së saj… e gjeni dot?/JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *