Skandali/ Nga 8 në 16 vjeç ja si prostituojnë djemtë e Ballkanit në rrugë

Postuar më: 20 March 2017 20:25

Emisioni investigativ “Le Iene” ka publikuar një skandal seksual. Fëmijë dhe minorenë nga 8 deri në 16 vjeç tregojnë se bëjnë seks me persona të ndryshëm, nga policië karabienerë deri tek gjykatës italianë dhe paguhen 20-deri në 30 euro.

Djemtë janë kryesisht nga Rumania por edhe nga Bosnja dhe tregojnë se I gjejnë klientët përreth stadiumit të Barit.  Tomi, vetëm 8 vjeç tregon në fshehtësi për ‘Le Iene’ se bën seks me burra, të cilët vijnë e marrin me makinë, ndërsa pranon se “gjithçka e bëj për para”.

 


ITALIA, BARI: BAMBINI IN VENDITA [INEDITO] by newsal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *