Situatë e keqe? Ja njerëzit që nuk dorëzohen dhe e kthejnë në “aheng”

Postuar më: 20 March 2017 23:26

Përmbytje, divorc, sëmundje?

Padyshim çdo kush do të binte në pesimizëm, por këta njerëz duhet se e shikojnë gotën gjysëm plot.

Ja si i kanë shfrytëzuar situatat e tyre për t’i kthyer në favor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *