Ballina Argetim Situatë e keqe? Ja njerëzit që nuk dorëzohen dhe e kthejnë në...

Situatë e keqe? Ja njerëzit që nuk dorëzohen dhe e kthejnë në “aheng”


Përmbytje, divorc, sëmundje?

Padyshim çdo kush do të binte në pesimizëm, por këta njerëz duhet se e shikojnë gotën gjysëm plot.


Ja si i kanë shfrytëzuar situatat e tyre për t’i kthyer në favor.

 

 SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here