Ballina Argetim “Shpella e Fshehur” Ja çfarë mrekullie ndodhet afër Tiranës

“Shpella e Fshehur” Ja çfarë mrekullie ndodhet afër Tiranës


Është një shpellë që nuk është shumë e madhe dhe ende jo shumë e njohur për vizitorët.


Ka një gjatësi afërsisht 150 metra.

E veçanta e saj është se ka një hyrje shumë të ngushtë dhe më pas hapet brenda me një lartësi 15 deri në 17 metra, e përshkruan këtë shpellë ATSH-ja.

Stalaktitet dhe stalagmitet janë që në hyrje të shpellës e deri në fund të saj.

Gjendet në kufirin midis Elbasanit dhe Tiranës. Është shumë lehtë e arritshme nga pjesa e Kërrabës.

Shpella është e fshehur në mes të pyjeve të dushkut dhe është shumë e vështirë të gjendet pa udhërrëfyes ose pa ndihmën e banorëve vendas.

Cilësohet si një nga shpellat më të bukura në zonen e Tiranes dhe të zonës rreth saj.

Agjenci të ndryshme turistike nisen çdo ditë nga Tirana në drejtim të këtyre monumenteve natyrore tepër tërheqëse.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here