‘Porsche 911 Turbo’ vjen me një çmimi vërtetë marramendës, ja sa…

Postuar më: 15 March 2017 23:53

Kompania gjermane Gemballa, e ka përpunuar një Porsche 911 Turbo, duke ia ndryshuar pak linjat e jashtme, kuajfuqitë dhe shtuar teknologjitë.

Mirëpo, për të gjitha këto, duhet të paguhen ‘vetwm’ 389 mijë euro.

Sidoqoftë, makina me 3.8-litra dhe gjashtë cilindra turbo-dyshe, tashmë ka në total 800 kuajfuqi.

Trupi i makinës është mbuluar me metal nga fibrat e aluminit, që e ka rritur për një centimetër në gjatësi dhe gjerësi.

Ajo që bie në sy më së shumti është ngjyra rozë e mbyllët, kurse enterieri është mbuluar me lëkurë kualitative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *