Nuk ishte shaka… gazetari Fundo publikon fotot e dhunës ‘që të kuptoni të vërtetën’

Postuar më: 12 March 2017 18:53

Personat që goditën gazetarin Elvi Fundo ende nuk janë identifikuar nga policia. Duket se gazetari e kishte parashikuar diçka të tillë.

“Politika dhe ujrat e saj të turbullta çudinë më të madhe e zgjasin 3 ditë, unë po i publikoj në ditën e katërt” ,- shkruan Fundo në portalin e tij, “Citynews.al”.

Pamjet janë vërtet të rënda dhe dëshmojnë për dhunën e egër, që u ushtrua ndaj gazetarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *