Nis harbimi: Ja si i festojnë studentët pushimet e pranverës

Postuar më: 20 March 2017 11:09

Kjo është periudha kur në SHBA nisin edhe pushimet e pranverës për mijëra studentë.

Ata vërshojnë në plazhet më të njohura në SHBA dhe Meksikë, për të festuar si të çmendur.

Këto foto janë realizuar nga Daily Mail në plazhet e Majemit.

Tradita e ‘Spring Break’ është një moment kur policët vuajnë shumë.

Mijëra të rinj konsumojnë alkool dhe drogë, kërcejnë dhe bëjnë seks në natyrë.

Edhe ambulancat kanë shumë punë në këtë sezon.

Shumë trafikantë droge shihen në këtë zonë, ndërsa konsumi i marijuanës është diçka e zakonshme, edhe pse dënohet me ligj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *