Ndryshimi i vajzës së Paul Walker, pas vdekjes së tij

Postuar më: 20 March 2017 19:23

Paul Walker ndërroi jetë në një aksident automobilistik.

Por ai la pas vajzën e tij Meadow, e cila kishte një lidhje shumë të ngushtë me të atin.

Meadow Walker tashmë është rritur dhe është transformuar nga një vogëlushe në një zonjushë bukuroshe. Ajo po vazhdon rrugën e të atit duke u marrë me projektet e tij të bamirësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *