Ballina Auto Modelin “720S” të “Mclaren”, klientët e krijojnë vetë

Modelin “720S” të “Mclaren”, klientët e krijojnë vetë


Pas prezantimit të modelit 720S, kompania McLaren do të lansojë një platformë në internet, përmes së cilët klientët e porosisin si duan ata këtë makinë.

Të gjithë ata që kanë vendosur ta blejnë super-makinën, do t’ju jepet mundësia të zgjedhin ngjyrën, rrotat, pajisjet teknologjike dhe materialin e ulëseve.


Në këtë formë, prodhuesi do t’i kryejë të gjitha porositë, para se t’ia dërgojë veturën klientit në shtëpi.

Megjithëse çmimet janë mjaft të larta, pronarët e rinj të këtyre modeleve mund të zgjedhin edhe teknologji shtesë, si dhe mundësi të rritjes së kuajfuqive./Insajderi.com/SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here