Mësuesja josh nxënësin: Bëjnë seks shumë herë në makinën e saj

Postuar më: 20 March 2017 14:19

Një mësuese në SHBA u arrestua pasi akuzohet se ka bërë seks me një nxënësin e saj 14-vjeçar.

Policët thonë se Brooke Lajiness, 38 vjeç, ka bërë seks me adoleshentin nga 8 deri në 15 herë.

Shumicën e rasteve ata kanë bërë seks në sediljen e pasme të makinës së mësueses.

Autoritetet thonë se po hetojnë nëse ka të tjera viktima të mësueses.

Lajiness u arrestua pasi mamaja e djalit shkoi në polici dhe u ankua.

Mësuesja pritet të dalë në gjyq muajin që vjen.

Mbi të rëndojnë 13 akuza, përfshi edhe atë të dërgimit të imazheve seksuale një të mituri.

Bashkëshorti i saj, David, i ka dalë në krah asaj.

Ata kanë 16 vjet të martuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *