Ballina Argetim Ky është kodi i fshehtë që hap çdo ‘iPhone’

Ky është kodi i fshehtë që hap çdo ‘iPhone’


A e dini se ekziston një kod i thjeshtë që mund t’ju bëjë të keni akses në informacionet e fshehura të iPhohe, aq sa edhe të mund të ndryshoni strukturën e tij?

Gjithçka funksionon duke formuar “*3001#12345#*” dhe pastaj të shtypni butonin e telefonatës.


Ekrani i telefonit do të marrë ngjyrë gri dhe pas kësaj do t’ju dalë informacioni ekstra.

Një nga karakteristikat më të dobishme është një tregues i detajuar i fuqisë së sinjalit të internetit, i cili shfaqet në këndin e sipërm të majtë.

Nëse formoni *#06# do të zbuloni numrin identifikues IMEI. Kjo është shumë e dobishme pasi mund të përdoret për të fikur telefonin tuaj në rast se ua vjedhin atë.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here