Kur diçka shkon për dreq dhe…dasma djalloset

Postuar më: 19 March 2017 22:31

Me këto foto të dasmave do të mbani barkun me dorë.

Ndërkohë që pritet që dasma të jetë një event perfekt, diçka ndodh dhe gjithçka shkon për dreq.

Shikoni fotot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *