Kur arkitektura shqiptare dështon. Shkrihuni së qeshuri!

Postuar më: 17 March 2017 18:15

Shpesh herë na ka rastisur të shikojmë disa objekte të “çuditshme” dhe nuk i japin dot shpjegim ndërtimit apo formave të tyre.

Këto janë disa foto ku shqiptarët e kanë “qarë” punën e tyre.

Fotot janë publikuar në rrjete sociale.

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *