Ballina Kryesore Henri Çili: Tre arritjet e protestës 30 ditore të opozitës

Henri Çili: Tre arritjet e protestës 30 ditore të opozitës


Botuesi i mediave “Mapo”, Henri Çili thotë në “Tonight Ilva Tare” në Ora News, se tre janë arritjet e protestës 30 ditore të opozitës.


Pjesë nga deklarata:

Çili: Ka arritur të largojë largimin e ministrit të Brendshëm dhe atë të Shëndetësisë. Ka arritur të sjellë ndjeshmëri të fortë në publik se paratë e drogës janë rrezik për zgjedhjet. Paralajmërimi i hershëm është më i mirë se paralajmërimi i vonuar dhe së treti, ka arritur që të tutë, të bëjë të tërhiqen me siguri shumë plane, projekte të grupeve të ndryshme me të kaluar të dyshimtë ose të errët për t’u futur në këto zgjedhje.

Së dyti, kultivimi i një lloj fizkulture i liderit të opozitës Basha për lidership politik. Lidershipi i Bashës ka qenë specifik, i pangjarë në tranzicionin shqiptar. Ai nuk ka ardhur as si moment historik si Nano dhe Berisha, as si përplasje Rama-Nano.

Arritja e tretë e çadrës është fakti se kemi një rikonceptim të kulturës politike në funksion të aktorëve jo politikë. Në çadër kanë shkuar shumë individë të respektuar që nuk janë domosdoshmërish politikë. Profesorë, filozofë, gazetarë, shqiptarë, artistë, etj dhe kjo është një gjë e mirë pasi e bën jetën publike interesante për aktorët jo politik.SHPËRNDAJE

1 Koment

  1. Nese ja pranoni “cadres” keto “merita”, keni pranuar se kauza e saj eshte e drejte. Atehere perse z.Cili ju e rreshtoni veten ne kauzen e Rames ?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here