Hapet dera, shikoni kush është banorja e parë e ‘Big Brother Albania 9’

Postuar më: 18 March 2017 21:17

Hapet më në fund dera e shtëpisë së Big Brother, dhe baroni i parë që është futur në të është një vajzë.

Emri i saj është Fotini, është 23 vjeç dhe vjen nga Gjirokastra. Ajo ka jetuar në Greqi për një periudhë të gjatë, shkruan Syri.net.

Fotini nuk është banore me titull përfundimtar, pasi të gjtihë ata që do të prezantohen janë aspirant për të qenë banorë, vendimin se kush do të jenë banorë do të merret në një moment tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *