Ja si ishim: E nisëm nga fundi dhe jemi këtu…

Postuar më: 18 March 2017 10:15

Këto foto të rralla janë bërë nga Nicole Bengiveno kur Shqipëria po përjetonte ditët e fundit të komunizmit.

Duket se Shqipëria kishte prekur fundin.

Ishim një nga vendet më të varfra në planet.

Sot, 27 vjet më pas, Shqipëria ka ndryshuar shumë, edhe pse pesimizmi mbetet i madh.

Por në këto ditë kur kemi kaq shumë pikëpyetje, një autor i revistës Finance Magnates e cilëson Shqipërinë një diamant që po pastrohet dhe del në dritë.

 

1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *