Si ishte Durrësi një shekull më parë

Postuar më: 17 March 2017 10:48

Ndërsa Durrësi dhe trashëgimia e tij është në qendër të debatit, këto foto na kthejnë mbrapa një shekull.

Ato tregojnë se si ishte Durrësi dikur.

Fotot janë marrë nga faqja e gazetarit Ilir Ikonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *