Ballina Aktualitet Kronika Çarmatoset Shqipëria/ Dorëzohen 86 armë dhe rreth 70 mijë fishekë

Çarmatoset Shqipëria/ Dorëzohen 86 armë dhe rreth 70 mijë fishekë


Policia e Shtetit, në kuadër të nismës së ndërmarr nga Ministria e Brendshme njofton se vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve nga ana e qytetarëve.

Siç bëhet e ditur, gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar në të gjithë vendin 86 armë zjarri, 69.245 fishekë, 52 krehëra, 101 granata, 68 ndezesa, 5 kallëpe dinamiti, 1 kuti lëndë tymuese si dhe 2 kaseta mitralozi.


Policia e Shtetit ka publikuar edhe numrin e armëve të dorëzuar ditët e fundit sipas qarqeve.

Qarku Dibër:

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe i municioneve luftarake. Gjatë kësaj jave janë dorëzuar nga banorët: 15 armë zjarri,  5887 fishekë, 12 krehëra, 38 granata, 28 ndezësa,  pjesë armatimi dhe  kaseta mitralozi.

Qarku Tiranë:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë ditëve të fundit në Komisariatet e Policië Tiranë janë dorëzuar nga banorët 14 armë zjarri, 2300 fishekë dhe 10 granata.

Qarku Kukës:

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. Gjatë ditëve të fundit, janë dorëzuar 11 armë, 1000 fishekë, 11 krehëra.

Qarku Korçë:

Vijon masivisht dorizimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar : 8 armë zjarri, 9388 fishekë, 27 granata, 20 ndezësa, 5 kallëpë dinamiti, 2 kaseta mitrolozi dhe 1 kuti me lëndë tymuese.

Qarku Durrës:

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 7 armë zjarri, 7 krehëra dhe 450 fishekë.

Qarku Berat:

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. Gjatë ditëve të fundit në qarkun Berat janë dorëzuar 6 armë zjarri dhe 26300 fishekë.

Qarku Fier:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake. Gjate ditëve të fundit janë dorëzuar 6  armë zjarri, 350 fishekë, 1 granatë dhe 8 krehëra.

Qarku Gjirokastër:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve.  Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 5 armë zjarri dhe 17 670 fishekë

Qarku  Elbasan:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë ditëve të fundit në qarkun e Elbasanit janë dorëzuar 4 armë zjarri, 3070 fishekë dhe 13 krehëra.

Qarku Shkodër:

Vijon masivisht dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë ditëve të fundit dorëzohen nga banorët 4 armë zjarri dhe 200 fishekë.

Qarku Lezhë:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve.  Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 3 armë zjarri, 25 granata, 20 ndezësa , 2400 fishekë dhe 1 krehër.

Qarku Vlorë:

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve.  Gjatë ditëve të fundit janë dorëzuar 3 armë zjarri si dhe 230 fishekë.

‘Policia e Shtetit falënderon të gjithë ata që dorëzuan vullnetarisht armët dhe municionet luftarake.

Policia e Shtetit dhe një herë iu bën thirrje të gjithë qytetarëve që disponojnë armë pa leje t’i dorëzojnë ato  brenda afatit.’, thuhet në njoftimin e Policisë.SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here