Aida Yespica eksiton dhe femrat në Majemi me by**t e saj superseksi, u dhuron paparacëve një Strip-show

Postuar më: 19 March 2017 11:52

Aida Yespica, showgirli dhe modelja e famshme venezueljane është duke pushuar në plazhet e Majemit në SHBA.

Paraparacët e kanë kapur ndërsa ajo zhvesh pantallonat e shkurtra me siguri për të hyrë në det.

Por spektakli që Yespica u dhuron teleobjektivëve të paparacëve është vërtetë i pa parë dhe të lë me gojë hapur…

Megjithatë ai ka qenë vetëm një pjesë e show-t, pasi superformat e saj kanë eksituar jo vetëm por edhe femrat që mezi i kanë rezistuar (ose nuk kanë mundur t’i rezistojnë) joshjes së by**ve të Yespica-s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *