‘Zoti i grave’: Njihuni me tipin që bën seks… katërshe

Postuar më: 22 February 2017 22:50

Një i vetëquajtur ‘Zoti i grave’ bën seks katërshe me tre gratë e tij.

Paulie, 32 vjeç, për t’u siguruar se secila merr kënaqësinë e mjaftueshme, bën dashuri me secilën për aq sa zgjat një këngë në iPad-in e tij.

Kur gruaja e tij e parë, Vanessa Hussle, 31 vjec, u nda nga i shoqi, pasi ajo e tradhtonte me dy gra të tjera, nuk e mendonte se do përfundonte në këtë lidhje.

Tashmë ajo ndan bashkëshortin me dy gra të tjera: Hazel, 27 vjeç dhe Lady, 25 vjeç.

Tashmë Paulie, Vanessa, Hazel dhe Lady jetojnë të lumtur në Nju Xhersi, SHBA.

Gratë thonë se janë mikesha të mira. Secila ka tatuazhin e tij në gjoks.

Ato thonë se janë biseksuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *