Video/ Bleu Mercedesin e prishur për 4500 USD, shikoni si e ka rregulluar

Postuar më: 07 February 2017 18:56

Një djalë i ri kreativ nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kishte blerë një makinë “Mercedes S600 V12”, gjysmë i prishur prodhim i vitit 2007 për vetëm 4500 dollarë, më pas e ka rregulluar aq mirë saqë gjysma e miqve të tij nuk e kishin njohur.

Vetëm brenda një viti ai kishte arritur të ndërtojë një motor të ri me 510 kuaj fuqi, goma të reja si dhe pjesë tjera vitale, dhe për të gjitha këto ai ka shpenzuar shumë pak para.

Në çfarë mënyre dhe me sa para e ka shndërruar veturën gjysmë të shkatërruar në një super Mercedes që të gjithë ëndërrojnë ta kenë, shikoni videon e postuar më poshtë.

Një model i tillë i ri nga Mercedes kushton plot 160 mijë dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *