Niseni fundjavën duke qeshur: “Shpikje” nga halli

Postuar më: 16 February 2017 23:58

Të gjithë njohim ndonjë person që mendon se mund të rregullojë gjithçka, por ndonjëherë është më mirë që të kërkojmë ndihmën e ndonjë profesionisti.

Më poshtë ka disa riparime që faktojnë se sado gjeniale mund të jenë, përshtatjet për zgjidhjen e një problemi pa ndihmë profesionale, mbeten qesharake dhe të pasigurta në të njëjtën kohë.

Nga përdorimi i një çelësi për të bashkuar spinën me prizën tek përdorimi i librave si shtyllë për të mbajtur raftin, këto foto tregojnë se disa persona duhet të udhëzohen që të qëndrojnë larg kutisë së veglave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *