“Rubi” bëhet gjyshe! Ajo është më seksi se kurrë me mbesën në krah

Postuar më: 17 February 2017 16:56

Barbara Mori bëhet gjyshe. Aktorja e njohur për bukurinë e saj dhe rolin e Ruby-t në telenovelën aq të ndjekur, dy muaj më parë është bërë me mbesë.

Aktorja uruguajane është vetëm 39 vjeçe, por djali i saj, Sergio Mayer Mori, u kujdes për ta bërë gjyshe, të cilës i kanë vënë emrin Mila. Mila lindi nga marrëdhënia e 18-vjeçarit me një modele 28 vjeçe.

Sergio është djali i Barbaras, nga marrëdhënia e mëparshme me aktorin meksikan Sergio Mayer. Edhe Sergio edhe Barbara tashmë janë të martuar me partnerë të tjerë. Aktorja ka publikuar foto të vogëlushes në rrjetin social, Instagram, ku e mban gjithë dashuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *