Ja si është jeta e fisit Baka: Tribuja misterioze që jeton në xhungël

Postuar më: 17 February 2017 22:45

Thellë në xhunglën e Afrikës qendrore, jeton një prej tribuve më misterioze në botë.

Ata njihen si fisi Baka dhe janë unikë për nga stili i jetesës.

Fotoreporterja Susan Schulman kaloi disa ditë me këtë fis.

“Ata janë gjuetarë që jetojnë prej mijëra vitesh në harmoni me natyrën”.

“Pyjet janë kufinjtë e botës së tyre, ndërsa hapësira ku jetojnë është e pamasë”.

loading...
loading...
1 koment për këtë artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *