Ai momenti kur shoqet e ngushta i hapin këmbët…

Postuar më: 14 February 2017 21:27

Këngëtaret e njohura Fibi dhe Eva Ndoja ka pak kohë që kanë lançuar projektin më të ri të cilin e kanë titulluar “Paris London”. Që të dyja këngëtaret janë shoqe të pandara pasi që në rrjetet sociale publikojë fotografi të ndryshme.

Në shumë fotografi të publikuara ato shihen tejet seksi mirëpo nuk e lën anash as ekspozimi e linjave trupore.

Dy këngëtaret shqiptare, kënaqen me ‘lejla’, ia tregojnë ‘zogun’ njëra tjetrës! Shikoni foto ku dy shoqet janë me këmbë hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *