Video+Foto/ Nisin reshjet e dëborës në Tiranë, Durrësi dhe Fier të “pushtuar”

Postuar më: 11 January 2017 21:18

Si rrallë ndonjëherë, Tirana, Durrësi, Elbasani dhe Fieri janë përfshirë nga reshjet e dëborës. Durrësi, ashtu si edhe pak ditë më parë ka shënuar reshjet më të dendura, ndërsa në Tiranë flokët e bardha janë më të pakta.

Nga dëbora është zbardhur edhe qyteti i Fierit, ku tashmë rrugët janë mbuluar prej saj.


Rreshje debore ne Tirane by PanoramaVideo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *