Video/ Vjen pajisja që shpëton automjetet nga akulli dhe bora

Postuar më: 12 January 2017 19:05

auto_Screenshot_21484120545“Trac-Grabber” është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, pajisje kjo e cila është si një lloj rripi dhe montohet në gomat e veturës për të mos ngecur në kushte të pafavorshme si borë, baltë apo rërë.

Trac-Grabber mund ta merrni kudo me vete dhe montohet shumë shpejt dhe me lehtësi në gomat e veturës, në ato momente kur vetura juaj ka ngecur në terrene të vështira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *