Ballina Auto Video/ Vjen pajisja që shpëton automjetet nga akulli dhe bora

Video/ Vjen pajisja që shpëton automjetet nga akulli dhe bora


auto_Screenshot_21484120545“Trac-Grabber” është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, pajisje kjo e cila është si një lloj rripi dhe montohet në gomat e veturës për të mos ngecur në kushte të pafavorshme si borë, baltë apo rërë.

Trac-Grabber mund ta merrni kudo me vete dhe montohet shumë shpejt dhe me lehtësi në gomat e veturës, në ato momente kur vetura juaj ka ngecur në terrene të vështira.
SHPËRNDAJE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here