Video/ “Çmendet” Rimi nga Kopliku. Ja çfarë bën me dëboren

Postuar më: 11 January 2017 19:46

Personi që shihni në video është Rimi nga Kopliku. Zotëria ka një mimikë mjaft interesante dhe bën disa veprime, vërtetë “nona”.

Ai duket se po e shijon jashtë mase faktin që në shtëpinë e tij ka rënë borë në oborr dhe me sa duket është mjaft ekspresiv në një mënyrë mjaft të veçantë. Ju ftojmë ta ndiqni këtë video mjaft interesante që do t’ju bëjë të mbani barkun me dorë./JOQ/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *