Shijoni bukuritë e natyrës … shoqëruar me nudo

Postuar më: 13 January 2017 14:45

Nëse doni të shijoni bukuritë e natyrës, por në një sfond pak më ndryshe, atëherë duhet të ndiqni në Instagram një modele të veçantë.

Ajo quhet Magdalena Wosinska dhe ka mijëra ndjekës.

Me origjinë nga Polonia, ajo tani jeton në Los Angeles.

Ajo thotë se i shijon të zhvishet në natyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *